HamaNelis

Telefonisch consult

U mag ons altijd bellen, dat vinden we fijn, en daar zijn we voor. Ja, ook in het weekeinde en in de avonduren. Een kort telefoontje van een minuut of tien kost u niks. Dus voor een klein probleem, even doorgeven hoe het gaat, hoe zat t ook alweer met dit of dat middel, of ik heb wat op dr. Google gevonden hoe zit dat precies, bel gerust. Het kost u behalve uw eigen belkosten niets extra.

Gaat het langer duren, zoals een uitgebreid individeel voedingsadvies, een gedetailleerde ziektegeschiedenis of mogelijke behandelingen inclusief maatregelen, supplementen, kruidenrecept, second opinion met beoordeling van voorafgaande onderzoeken, dan berekenen we dat met 19,00 € per 20 min.
U kunt ook alvast van tevoren een voedingsadvies boeken, of consult, dan betaalt u vooraf een vast bedrag en maakt het niet uit hoe lang het duurt. Vooraf besteld via de webwinkel is het makkelijker in te plannen en bent u voordeliger uit. We proberen de tijd zo goed mogelijk met u af te stemmen.

Bedenk hier bij wel: in tegenstelling tot wat sommige natuurgenezers beloven, ben ik geen helderziende en ik kan niet altijd enkel door een vragenlijst en een foto van uw huisdier een goed advies uitbrengen. Is er al een diagnose van de dierenarts dan natuurlijk wel, en hoeft u niet altijd naar de praktijk te komen. En op afstand genezen kan ik al helemaal niet, dus een goed onderzoek met bezoek op locatie horen er bijna altijd bij.

Don`t copy text!