HamaNelis

Uw Voordeel

Patienten medisch dossier EMR
Patienten medisch dossier EMR

Zonder grote toewijding is het niet mogelijk het werk van natuurgeneeskunde voor dieren te doen. Niet alleen moeten we heel erg veel leren, en dat de rest van ons leven blijven doen, maar ook nauwkeurig alle mogelijke gegevens tot in het kleinste detail bijhouden van de patiënten. Want in de details schuilt het succes van een holistische behandeling. Dat gaat ook op voor de kwaliteit van de middelen die we gebruiken; pijnlijk precies moet worden gecontroleerd op werkzame stoffen, verontreinigingen, verhoudingen en versheid, en ook de verwerking moet aan hoge eisen voldoen om de goede werking te blijven garanderen. Het verloop van de behandeling is een belangrijk gegeven, dus als die gestart is, is contact blijven houden de boodschap. Van twee kanten uiteraard, daarom is een telefoontje, een whatsappje of een email altijd welkom. Mocht u ons niet kunnen bereiken op een van de drie telefoon nummers, dan zijn er nog altijd die laatste twee mogelijkheden om toch zorgen of mededelingen over uw dier kwijt te kunnen. Doe dat gerust ook ‘s avonds en in het weekeinde, daar zijn we voor, we laten u niet alleen staan met problemen of vragen rondom uw dier. Aan een absoluut professioneel advies hechten we ook het grootste belang.

Al onze plantaardige geneesmiddelen, producten, supplementen, homeopathische diergeneesmiddelen zijn gekozen op basis van deze vele ervaringen en worden voortdurend geoptimaliseerd naar nieuwe inzichten; er is nl. weinig dat zo snel verandert als de diergeneeskunde, het aantal nieuwe publicaties, bijscholingen, conferenties en praktijkdagen is bijna niet te overzien. Omgekeerd betekent dit dat als u bij ons koopt, u ​​er zeker van kunt zijn dat dit product zich al op verschillende manieren heeft bewezen, de compatibiliteit met andere geneesmiddelen is uitgezocht, en er veel ervaringen zijn met dit ene product. Geen van de producten is zo maar uit een boek of tijdschrift gekomen, maar kwam altijd uit de praktijk. Pas als we zeker weten dat het product goed is, wordt het voorgeschreven en staat het in de verkoop op de webwinkel.

Het gemak dient de mens, veel producten zijn niet altijd goed te krijgen, of lang niet altijd in de vereiste kwaliteit. Daarom kunt u in de webwinkel de voorgeschreven middelen altijd kopen, maar het hoeft uiteraard niet; de apotheek is meestal vlakbij en ga gerust vergelijken in het enorm aanbod op het internet. Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste; we verkopen alleen middelen in Ph. Eur. (Europese Farmacopee), HAB (Homeopathisches Arzneibuch), DAB (Deutsches Arzneibuch), of tenminste Bio kwaliteit als het gaat om supplementen om voeders. Dat laatste geldt niet voor een geneeskruid, want enkel Bio kwaliteit zegt niets over de inhoudsstoffen en de effectiviteit, dat is alleen bij de overige kwaliteitsgaranties zo.

Een duidelijk voordeel is dat we alleen producten in 100% kwaliteit verkopen, ons voer is uitsluitend afkomstig van gecontroleerde boerderijen, onze kruiden zijn in principe altijd in Ph. Eur. kwaliteit. Deze Europese farmacopee kwaliteit is niet alleen een garantie dat alle actieve ingrediënten volgens de voorschriften in voldoende hoeveelheid aanwezig zijn; dat alleen is al erg belangrijk, want zonder het minimum aan actieve ingrediënten het heeft geen zin om kruiden te geven en een effect te verwachten. Daarvoor kiezen we ook bewust, want een enkele keer treffen we in Bio kwaliteit zelfs veel te veel van een bepaald werkzaam ingrediënt aan, en meer is niet altijd beter; het kan hele ongewenste en onverwachte reacties geven! Aan verzamelen uit het wild doen we niet, want de kwaliteit is nooit constant, en veel geneeskruiden staan ondertussen al op de rode lijst van bedreigde soorten; vrijwel alles in de webshop komt van gecontroleerde teelt. Enkele soorten die nog wel verzameld worden, zijn in het laboratorium vooraf grondig gecontroleerd.

Belangrijk is ook dat er geen pesticiden, toxines, zware metalen of overmaat aan sommige sporenelementen bevat. Sommige goedkope importkruiden zijn vaak erg zwaar verontreinigd. Soms is het moeilijk een bepaald kruid in Ph.Eur kwaliteit te krijgen, en dan is het in onze webwinkel gewoon uitverkocht, met minder doen we het niet. Dat vraagt natuurlijk ook veel toewijding en de verantwoordelijkheid een partij af te keuren en retour te zenden. Die komt u dan waarschijnlijk even later wel op een “goedkopere” website tegen 😉 . We staan we voor 100% kwaliteit: dat ziet u snel als u uw bestelling openmaakt. U ruikt het en proeft het. Onze kruiden zijn zo goed als stofvrij en zijn altijd fris. Dat alles is uw grote voordeel…

 

Don`t copy text!